tilmeld link

Samfund & Politik -» Børn & Unge


Her samler vi links omkring Børn og Unge i dagens Danmark. Det kan være forskellige offentlige projekter eller initiativer lavet af børn og unge.

2hjem.dk

2hjem.dk

2hjem.dk er en familieplatform til skilte forældre. På sitet er der adgang til en fælles kalender og andre redskaber, forældre har brug for til at administrere deres børns to hjem.

Portalen består også af debatforum og artikler om, hvordan det er at være skilsmissefamilie med delebørn. Når man har tilmeldt sig får man et nyhedsbrev om alt, hvad der rør sig, når man er 2-hjems familie.
Websitet skaber ram.
Babylille.dk

Babylille.dk

Babylille er en hjemmeside for alle med børn og gravide.
Hjemmesiden byder på artikler om alt lige fra graviditet, fødsel, børnesygdomme, adoption, udtstyr til børn, parliv osv.
Du finder også lækre opskrifter både til børn og voksne..
Bølgebryderen.dk

Bølgebryderen.dk

Et socialpædagogisk opholdssted for unge mellem 13-23 år. Vi har fokus på nærhed, ærlighed, kærlighed og resultater.
Vi arbejder ud fra et kristent livs og menneskesyn og vi er en institution som betragter alle vores unge som unikke enkelte individer - der har brug for en ekstra chance - og det får de hos os!.
Børneliv - Viden om børn!

Børneliv - Viden om børn!

Hos Børneliv får du dybere indsigt i børn, hvad enten det gælder børneopdragelse, børns indlæring, leg eller andet.
Førende børneforskere åbner dørene til deres viden og står til rådighed med alt hjælp og vejledning de kan bidrage med..
Dagplejerne.dk

Dagplejerne.dk

Hjemmesiden, hvor forældre og andre interesserede kan få et indblik i hvilke private dagplejere der er i Brønderslev kommune og hvad vi kan tilbyde børn og deres forældre.
Her er en beskrivelse af alle private dagplejere i Gl.Dronninglund Kommune. Der er ligeledes billeder af vores fælles arrangementer..
delebarn.dk

delebarn.dk

Her kan forældre til delebørn samarbejde om at få børnenes hverdag til at fungere.
Der er værktøjer (kalender, barnets bog, opslagstavle mm.) og rådgivning (psykolog, advokat og socialrådgiver).

På bloggen kan man læse og kommentere en bred vifte af indlæg, med fællesnævneren: delebørn. Og man kan deltage i forum..
Den Usynlige Pensel

Den Usynlige Pensel

Denup.dk er et pædagogisk udviklingsprojekt, der har til formål at beskrive metoder og arbejdsformer til at styrke små børns indre billeddannelse som en del af sprogarbejdet i dagtilbud..
Emmedsbo Mølle

Emmedsbo Mølle

Emmedsbo er et socialpædagogisk udviklings- og bo tilbud til unge i alderen 14 - 18 - 23 år.
Behandlingen/ pædagogikken på Emmedsbo tager udgangspunkt i den enkelte og er funderet på en Psykodynamisk tænkning.
Derfor er opholdet tilrettelagt således at den unge får tildelt en primær og en sekundær kontaktperson. Relationen mellem den unge og dennes kontaktpersoner en væsentlig del af det pædagogiske arbejde.
Det .
fhraadgivning.com

fhraadgivning.com

Rådgivningen kan rekvireres af såvel forældre som forvaltninger, skoler og institutioner. Rådgivningen kan omfatte familie og netværk.
Rådgivningen bliver givet på baggrund af en høj grad af erfaring fra praksis, kombineret med en solid uddannelsesmæssig baggrund.
Rådgivningen i forhold til børn og unge kan omfatte: Psykosociale problemer, der omhandler det hele liv eller enkelte dele som skole, uddannelse, kammerater el.
Fonden Kanonen

Fonden Kanonen

Fonden Kanonen er beliggende i Hadsten i Jylland og er et bosted for børn og unge. Vi har plads til 40 unge i alt og de er fordelt på 30 satellitpladser og 10 opholdspladser.

Vores fokus er altid på den enkelte unge og dennes behov for behandling. Derfor foretages der altid en individuel vurdering, som sikrer at der tages højde for alt tænkeligt.

Ved at besøge vores hjemmeside kan du blive meget klogere på vores behandlingstilbud, vore.
Forældreansvarsloven må ændres

Forældreansvarsloven må ændres

Forældreansvarsloven må ændres, barnets tarv respekteres nemlig ikke, og børn kommer i klemme.

I teorien lyder det vældig fornuftigt, at mor og far skal se at finde ud af det sammen.

Men i praksis har loven ført til masser af tragedier, fordi børn og voksne ikke kan holde til at have konfliktfyldte liv i årevis..
Harrevig Børnehave

Harrevig Børnehave

At drive en integreret daginstitution, hvor børnene dagligt er i tæt kontakt med naturen og stimuleres gennem leg, sang, musik og bevægelse. Hvor man tilgodeser målgruppen fra 0 år til skolealderen uanset kultur, religion og handicap ser det enkelte barn og møder det på dets forudsætninger samt udvikler dets sociale, faglige og personlige kompetencer prioriterer børnenes, forældrenes og medarbejderenes tilfredshed højt, hvor man i fællesskab tegner den daglige ledelse fremmer rummelighed, nærhed.
Karise Ungdomshus

Karise Ungdomshus

Karise ungdomshus består af:OPHOLDSSTED: Plads til 8 unge af begge køn.SKOLE: Tilbyder undervisning (herunder specialundervisning) til og med 10 klasse. ERHVERVSKLASSE: Boglig undervisning kombineret med praktikforløb i det lokale erhvervsliv.STU: Særligt tilrettelagt undervisningsforløb for unge op til 25 år.BOTRÆNING: Sammen med andre elever eller i selvstændig lejlighed.SKIBSPROJEKTER: Praktikforløb på rigtige coastere, med mulighed.
Lottekaspersen.dk

Lottekaspersen.dk

Enhver forældre ønsker det bedste for sit barn enhver forældre ønsker at beholde sit barn derhjemme. her er et alternativ og det virker!

Konsulent indenfor adhd, aspergers, autisme, tourettes, etc, tilbyder sin mangeårige erfaring til de sjællandske kommuner.
Medierådet for Børn og Unge

Medierådet for Børn og Unge

Medierådet for Børn og Unge er en statsinstitution under Kulturministeriet. Medierådet skal vejlede forældre m.fl. om egnetheden af film mv. for børn og unge.

Medierådet skal derudover rådgive og bistå ministeren og kan på eget initiativ behandle ethvert spørgsmål om films egnethed for børn og unge.

Medierådet for Børn og Unge stræber mod at udvikle sig til et internationalt og national.
P-huset

P-huset

Pædagogisk konsulentfirma, hvis aktiviteter tager udgangspunkt i at udvikle og styrke de personlige og faglige kompetencer hos voksne, som der igennem sikrer børn de bedste vilkår.
Værdigrundlaget er baseret på anerkendende pædagogik, hvilket betyder, at metoderne i alle P-Husets aktiviteter tager afsæt i anerkendende principper..
Privat dagpleje

Privat dagpleje

Her finder du en privatdagpler.
Jeg hedder Jeanette er fra 1966. Jeg startede som privat dagplejer i august 2000. Jeg har arbejdet en del år indenfor forretningslivet men havnede så af omveje i en børnehave her i Svenstrup.
Fra det øjeblik vidste jeg, at det var børn jeg ville have med at gøre, så jeg tog springet til at være privat dagplejer, det har jeg ikke fortrudt et eneste øjeblik.
At have med en lille flok på 4-5.
Privat Stordagpleje Odense

Privat Stordagpleje Odense

Mangler du Privat Dagpleje Pasning af dit barn eller baby, kan jeg tilbyde en ledige plads.

Odense Privat Dagpleje Pasning er godkendt til 5 børn af Odense Komune.

Besøg min hjemmeside hvis du vil vide mere om Privat Dagpleje Pasning Odense..
Solstrålen

Solstrålen

Igennem stabil og synlig voksenkontakt samt et fagligt gennemtænkt miljø, gives der de unge mulighed for at udvikle egen identitet og selvtillid.
For at skabe ro til at arbejde med indre kaos, oplever de unge en struktureret og voksenstyret hverdag, med et varmt og tæt engagement fra de ansatte..
Sprog fra vuggen - Vuggeviser fra Europa

Sprog fra vuggen - Vuggeviser fra Europa

Sprog fra vuggen er et EU-Lingua støttet projekt, der indsamler europæiske vuggeviser.
Her vil vuggeviser være tilgængelige på det oprindelige europæiske sprog med oversættelser og baggrundsinformation.
Vuggeviserne kan anvendes af familier, skoler og børn..