tilmeld link

Samfund & Politik -» Børn & Unge


Her samler vi links omkring Børn og Unge i dagens Danmark. Det kan være forskellige offentlige projekter eller initiativer lavet af børn og unge.

2hjem.dk

2hjem.dk

2hjem.dk er en familieplatform til skilte forældre. På sitet er der adgang til en fælles kalender og andre redskaber, forældre har brug for til at administrere deres børns to hjem.

Portalen består også af debatforum og artikler om, hvordan det er at være skilsmissefamilie med delebørn. Når man har tilmeldt sig får man et nyhedsbrev om alt, hvad der rør sig, når man er 2-hjems familie.
Websitet skaber ram.
Babylille.dk

Babylille.dk

Babylille er en hjemmeside for alle med børn og gravide.
Hjemmesiden byder på artikler om alt lige fra graviditet, fødsel, børnesygdomme, adoption, udtstyr til børn, parliv osv.
Du finder også lækre opskrifter både til børn og voksne..
Bølgebryderen.dk

Bølgebryderen.dk

Et socialpædagogisk opholdssted for unge mellem 13-23 år. Vi har fokus på nærhed, ærlighed, kærlighed og resultater.
Vi arbejder ud fra et kristent livs og menneskesyn og vi er en institution som betragter alle vores unge som unikke enkelte individer - der har brug for en ekstra chance - og det får de hos os!.
Børneliv - Viden om børn!

Børneliv - Viden om børn!

Hos Børneliv får du dybere indsigt i børn, hvad enten det gælder børneopdragelse, børns indlæring, leg eller andet.
Førende børneforskere åbner dørene til deres viden og står til rådighed med alt hjælp og vejledning de kan bidrage med..
Dagplejen Rasleægget

Dagplejen Rasleægget

Dagplejen Rasleægget, er en privat dagpleje, beliggende i Odense.
I Rasleægget har vi fokus på musik, sang og udendørs aktiviteter hver eneste dag. Vi har plads til 10 børn. Ring og bliv skrevet op til en plads allerede i dag..
Dagplejerne.dk

Dagplejerne.dk

Hjemmesiden, hvor forældre og andre interesserede kan få et indblik i hvilke private dagplejere der er i Brønderslev kommune og hvad vi kan tilbyde børn og deres forældre.
Her er en beskrivelse af alle private dagplejere i Gl.Dronninglund Kommune. Der er ligeledes billeder af vores fælles arrangementer..
Danske Børn

Danske Børn

I bogen "Danske Børn" fortæller 6 unge deres livshistorie. Om at miste sine forældre og sit selvværd.
De 6 unge har alle været anbragt uden for hjemmet og har oplevet at blive svigtet af det etablerede behandlersystem..
delebarn.dk

delebarn.dk

Her kan forældre til delebørn samarbejde om at få børnenes hverdag til at fungere.
Der er værktøjer (kalender, barnets bog, opslagstavle mm.) og rådgivning (psykolog, advokat og socialrådgiver).

På bloggen kan man læse og kommentere en bred vifte af indlæg, med fællesnævneren: delebørn. Og man kan deltage i forum..
Den Usynlige Pensel

Den Usynlige Pensel

Denup.dk er et pædagogisk udviklingsprojekt, der har til formål at beskrive metoder og arbejdsformer til at styrke små børns indre billeddannelse som en del af sprogarbejdet i dagtilbud..
Emmedsbo Mølle

Emmedsbo Mølle

Emmedsbo er et socialpædagogisk udviklings- og bo tilbud til unge i alderen 14 - 18 - 23 år.
Behandlingen/ pædagogikken på Emmedsbo tager udgangspunkt i den enkelte og er funderet på en Psykodynamisk tænkning.
Derfor er opholdet tilrettelagt således at den unge får tildelt en primær og en sekundær kontaktperson. Relationen mellem den unge og dennes kontaktpersoner en væsentlig del af det pædagogiske arbejde.
Det .
eUpdates.dk - 100% Seriøse nyheder for unge!

eUpdates.dk - 100% Seriøse nyheder for unge!

Vil du vide det seneste om Teknik, så er eUpdates noget for dig. Vil du vide mere om Gossip og musik, så er eUpdates ligeledes noget for dig.

Interessere ting som sker online dig? Så er vi ligeledes noget for dig. Og vi skal ikke forglemme, sport, film og TV.

Kort sagt, eUpdates er en flok unge, som står sammen om et frivilligt projekt, som skriver nyheder til folk der ligeledes er unge. Det er for unge i hele landet.
Vi dækker næsten alt s.
Familierådgivningen Viseverden

Familierådgivningen Viseverden

Viseverden, er et firma, der har speciale i rådgivning af ungeog deres familier, som, af somfundet, har fået stemplet Utilpassede eller udsatte.

Vi arbejder både med etnisk danske og danke med anden etninsk baggrund. Relation som det gennemgående fikspunkt....
fhraadgivning.com

fhraadgivning.com

Rådgivningen kan rekvireres af såvel forældre som forvaltninger, skoler og institutioner. Rådgivningen kan omfatte familie og netværk.
Rådgivningen bliver givet på baggrund af en høj grad af erfaring fra praksis, kombineret med en solid uddannelsesmæssig baggrund.
Rådgivningen i forhold til børn og unge kan omfatte: Psykosociale problemer, der omhandler det hele liv eller enkelte dele som skole, uddannelse, kammerater el.
Fonden Kanonen

Fonden Kanonen

Fonden Kanonen er beliggende i Hadsten i Jylland og er et bosted for børn og unge. Vi har plads til 40 unge i alt og de er fordelt på 30 satellitpladser og 10 opholdspladser.

Vores fokus er altid på den enkelte unge og dennes behov for behandling. Derfor foretages der altid en individuel vurdering, som sikrer at der tages højde for alt tænkeligt.

Ved at besøge vores hjemmeside kan du blive meget klogere på vores behandlingstilbud, vore.
Forældreansvarsloven må ændres

Forældreansvarsloven må ændres

Forældreansvarsloven må ændres, barnets tarv respekteres nemlig ikke, og børn kommer i klemme.

I teorien lyder det vældig fornuftigt, at mor og far skal se at finde ud af det sammen.

Men i praksis har loven ført til masser af tragedier, fordi børn og voksne ikke kan holde til at have konfliktfyldte liv i årevis..
Harrevig Børnehave

Harrevig Børnehave

At drive en integreret daginstitution, hvor børnene dagligt er i tæt kontakt med naturen og stimuleres gennem leg, sang, musik og bevægelse. Hvor man tilgodeser målgruppen fra 0 år til skolealderen uanset kultur, religion og handicap ser det enkelte barn og møder det på dets forudsætninger samt udvikler dets sociale, faglige og personlige kompetencer prioriterer børnenes, forældrenes og medarbejderenes tilfredshed højt, hvor man i fællesskab tegner den daglige ledelse fremmer rummelighed, nærhed.
Kragedalens private dagpleje

Kragedalens private dagpleje

Her er en privat dagpleje, der kan tilbyde naturen hel tæt på.
Vi bor på landet, og har egen lille stykke skov, med plads til udfoldelse.

Guldklumpen vil her, blive passet under trygge rammer, under kommunalt tilsyn og med tilskud..
Lottekaspersen.dk

Lottekaspersen.dk

Enhver forældre ønsker det bedste for sit barn enhver forældre ønsker at beholde sit barn derhjemme. her er et alternativ og det virker!

Konsulent indenfor adhd, aspergers, autisme, tourettes, etc, tilbyder sin mangeårige erfaring til de sjællandske kommuner.
Medierådet for Børn og Unge

Medierådet for Børn og Unge

Medierådet for Børn og Unge er en statsinstitution under Kulturministeriet. Medierådet skal vejlede forældre m.fl. om egnetheden af film mv. for børn og unge.

Medierådet skal derudover rådgive og bistå ministeren og kan på eget initiativ behandle ethvert spørgsmål om films egnethed for børn og unge.

Medierådet for Børn og Unge stræber mod at udvikle sig til et internationalt og national.
Morild Dagpleje

Morild Dagpleje

Hyggelig privat dagpleje i landlige omgivelser i Morild tæt ved Tårs og Østervrå - Vi lægger vægt på tryghed, kærlighed, omsorg og plads til alles forskelligheder. Hos os er børnenes behov i centrum.

Vi giver børnene en hverdag med masser af aktiviteter, både indendørs og udendørs..