tilmeld link

Samfund & Politik -» Samfundskritik

Hjemmesider med en kritisk indgangsvinkel på vores samfund og politik. Alle har ret til en mening, og ytringsfriheden tages godt i brug her.
27
3,8
 Stem
911 Truth i 11. time

911 Truth i 11. time

Kritik af de amerikanske myndigheders konspiratiosteorier omkring 11. september. 11/9 Folkebevægelsens platform i Danmark.
Ingeniører, akademikere, brandmænd og andre fagfolk samt civile opfordres til at stå frem med navn og billed..
9
4,1
 Stem
Danmarks Løver

Danmarks Løver

Danmarks Løver - modstandsbevægelsen mod Dansk Folkepartis besættelsesmagt: Ressourcesamling og inspiration til kritik af den ensretning, som samfundet er underlagt i kraft af Dansk Folkepartis indflydelse..
5
4,2
 Stem
Hedegaard

Hedegaard

Hedegaard er en blog med et liberal-konservativt udgangspunkt, som blogger om politik og økonomi. Fokus er på aktuelle emner, men der vil også være artikler af historisk, filosofisk eller teoretisk karakter.
4
4,0
 Stem
Kommunisme klassic

Kommunisme klassic

Klassisk proletar kunst med et kommunistisk touch. Og politiske hip hist og her, kammerater.
Murens fald og dekandent propaganda afholder os ikke fra at agitere for alternativer. Sand kunst er altid proletarisk, tidløs og farveægte.
3
4,0
 Stem
Med inspiration fra Gellerup

Med inspiration fra Gellerup

Er det virkelig sandt, at mine muslimske naboer her i Gellerup er mine fjender? Er det sandt, at de oven i købet er i færd med at overtage Danmark? Er det sandt, at de tørklædeklædte kvinder betragter mig som uren, og at deres mænd med jævne mellemrum voldtager deres familiemedlemmer? Er det virkelig sandt?

Med inspiration fra Gellerup henter sit råstof fra dagliglivet i et mangfoldigt og multikulturelt boligområde og gør op .
15
3,0
 Stem
Politikerlede

Politikerlede

Korruption og magtmisbrug. Skatteplyndring og fuprejser. Du betaler politikernes fest! Kom indenfor og læs om dansk politik..
3
4,0
 Stem
Stemblankt.dk

Stemblankt.dk

Tøm folketinget - stem blankt! Stemblankt.dk er oprindeligt udtænkt som en protest mod folketingsmedlemmernes manglende ansvarlighed og mediernes manglende evne til at dække seriøse problemstillinger.
Men det vil være fantastisk om stemblankt.dk formår at skabe en saglig debat om alle danskeres dagligdag og skaber fokus på påtrængende emner der venter i fremtiden..
8
4,8
 Stem
VerdenVersion2

VerdenVersion2

Der er en anden side af virkeligheden. Det vil du finde ud af når du kigger på denne side.
Fyldt med spændende links om hvordan og af hvem denne korrupte verden styres af. Modstanden mod NWO vokser, også i Danmark!.