tilmeld link

Samfund & Politik -» Debat

Politik er et emne som skaber meget debat, og vi har her forsøgt at samle nogle samfunds og politiske debat steder der findes i Danmark
11
3,9
 Stem
Humanisme.dk

Humanisme.dk

Omfattende portal af Rune Engelbreth Larsen med artikler og kommentarer om samfundskritik, litteratur, poesi, film og kulturhistorie. Forskellige citatsamlinger og særlige temasektioner om humanisme og relativisme samt nyheder og links m.m.
1
4,0
 Stem
Jørgen Bech

Jørgen Bech

JEG SAMARBEJDER FOR UDVIKLING AF KOMMUNEN OG DENS LOKALOMRÅDERKvalitet i vores dagtilbud, uddannelsessystem og kvalitet i omsorgen for de ældre og de handicappede er de vigtigste kerneopgaver Grøn omstilling, naturen og vores fjorde skal sikres Jeg modvirker centralisering og ønsker en kommune med stærke lokalområder, fordi vi har en stor kommune med mange forskellige bystørrelser og landområderEt godt sted at bo for flere. Det kræver flere boliger, som kan betales Flere indbyggere, flere arbejd.
8
3,8
 Stem
Politiske Nyheder

Politiske Nyheder

Her finder du brugerindsendte nyheder og historier omkring politik generelt. Både om dansk og udenlandsk politik.
På siden kan du gratis oprette dig og tilføje dine egne politiske nyheder samtidig med andre brugere vil vurderer om nyheden var brugbar..