tilmeld link

Samfund & Politik -» Debat


Politik er et emne som skaber meget debat, og vi har her forsøgt at samle nogle samfunds og politiske debat steder der findes i Danmark

CSR - virksomheders sociale ansvar

CSR - virksomheders sociale ansvar

God information om CSR (corporate social responsibility), der omtrent på dansk kan oversættes til virksomhders sociale ansvar eller bare social ansvarlighed.
CSR er de senes par år blevet et vigtigt tema for såel danske som globale virksomheder. På siden finder du gode links, artikler, film, podcasts mv. om CSR. Der er desuden gode tips om CSR kommunkation og handlingsplanen..
din-debat.dk

din-debat.dk

debatforum for alle om alt mellem himmel og jord. Vi taler politik, samfund, religion, parforhold, fritid, mad og meget andet.
Her kan alle være med uanset køn, alder, social status eller etnisk oprindelse. Hvor meninger mødes.
Humanisme.dk

Humanisme.dk

Omfattende portal af Rune Engelbreth Larsen med artikler og kommentarer om samfundskritik, litteratur, poesi, film og kulturhistorie. Forskellige citatsamlinger og særlige temasektioner om humanisme og relativisme samt nyheder og links m.m.
Podia - Politisk Dialog

Podia - Politisk Dialog

Podia er et nyt netbaseret politisk magasin - og debatforum. Podia sigter på at være med til at nuancere debatten i Danmark - og blive en vigtig spiller i den løbende politiske diskussion.

Podia arbejder på at få en redaktion, hvor medlemmer fra alle partier (som er repræsenterede i Folketinget), individer fra de forskellige trosretninger (de tre største i DK) er repræsenterede.

Derudover arbejder vi på at også have re.
Politiske Nyheder

Politiske Nyheder

Her finder du brugerindsendte nyheder og historier omkring politik generelt. Både om dansk og udenlandsk politik.
På siden kan du gratis oprette dig og tilføje dine egne politiske nyheder samtidig med andre brugere vil vurderer om nyheden var brugbar..
varm-luft.dk - fremtidens visionære politik

varm-luft.dk - fremtidens visionære politik

Varm-luft.dk er formulerer fremtidens visionære politik, og bakker helhjertet og entusiastisk op bag den til enhver tid siddende regering.
Inden for miljøområdet har vi f.eks. vi allerede skrevet syv sider på halvandet år. Og vi har tænkt os at være lige så dynamiske og visionære fremover. - Så spring på toget nu, for det går stærkt!.