tilmeld link

Samfund & Politik -» Partier

Politiske genveje til de danske partier. Både lokalt og nationalt. Vi vil med tiden forsøge at få samlet samtlige danske partier her
11
3,9
 Stem
Centerpartiet i Danmark

Centerpartiet i Danmark

Centerpartiet i Danmark er stiftet januar 2009. Partiet sættermennesket før økonomien og er neutralt overfor den traditionelle højre-venstre opdeling af dansk politik.

Blandt mærkesagerne er bl.a. bedre vilkår for frivilligt arbejde og omsorg overfor samfundets svage grupper. CenterPartiet synliggør sin samhørighed med de øvrige centerpartier i Norden og Østersø-området ved at bruge firkløveren som par.
21
3,8
 Stem
DF - Dansk Folkeparti

DF - Dansk Folkeparti

Den klare linje i principprogrammet er som hidtil vort varme og stærke nationale sindelag.

I Dansk Folkeparti er vi stolte af Danmark; vi elsker vort fædreland, og vi føler en historisk forpligtelse til at værne om landet, folket og den danske arv.

Med denne forpligtelse følger nødvendigheden af et stærkt forsvar samt trygge og sikre grænser. Kun i et frit Danmark kan landet udvikle sig efter folkets vilje..
20
3,7
 Stem
Enhedslisten - Liste Ø

Enhedslisten - Liste Ø

Enhedslistens politik tager udgangspunkt i fællesskabet som samfundets bærende kraft.

Fællesskabet skaber også forudsætningerne for det enkelte menneskes mulighed for fri udfoldelse.

Enhedslisten arbejder for et samfund, hvor alle skal have samme muligheder for bolig, arbejde og uddannelse.
Og hvor der er plads til alle, uanset køn, alder, seksuel orientering, tro eller etnisk oprindelse. Samfundet har brug for alles ressourcer. Det g&aeli.
26
3,8
 Stem
Konservative

Konservative

En stemme på Det Konservative Folkeparti er en sikker stemme på, at Danmark holder sig på sporet.
Vi sikrer den ansvarlige kurs, som har skabt mange arbejdspladser, vækst og velstand. Vi har i dag et velfungerende velfærdssamfund.

Det skal vi udvikle til gavn for de kommende generationer..
14
3,1
 Stem
Kristendemokraterne

Kristendemokraterne

Kristendemokraterne har nogle helt faste holdninger og har bygget sit program op over 3 kerneområder: Familie, Arbejdsmarked og Miljø. Find desuden kampagne videoer mv. lavet af Kristendemokraterne.
31
3,6
 Stem
Liberal Alliance

Liberal Alliance

Liberal Alliance er et liberalt midterparti, der søger indflydelse, uanset om det er til højre eller til venstre. Vi er trætte af designer- og kontraktpolitik og synes, at politik er mere end at agere efter laveste fællesnævner.

Liberal Alliance er et borgerligt midterparti, der vil bygge bro mellem blokkene.

Partiet vil bygge på det, der samler, frem for det, der skiller. Vi vil tage det bedste fra social-liberalister og bruge det til at ref.
7
4,1
 Stem
Parlamentet.dk

Parlamentet.dk

Parlamentet.dk er et parti, der vil give befolkningen en direkte indflydelse på samfundsudviklingen i Danmark.

Det er muligt for alle brugere at stemme på alle lov- og beslutningsforslag fremsat i Folketinget.

Parlamentet.dk har som mål at blive valgt ind i Folketinget som parti og lade medlemmer og brugere bestemme de indvalgtes stemmer i Folketinget..
11
4,4
 Stem
Procentpartiet

Procentpartiet

Hjemmeside der forsøger at gøre en forskel. Max 30% i skat min 100% engagement. Nyoprettet parti der prøver at få fodfæste, og hjælpe dem der har mindre end 300000 årligt.
Vi arbejder henimod tandlæge med tilskud, afskaffelse af registreringsafgift på nye biler.

Nedsættelsen af skatten medfører også mindre snyd, da det ikke mere kan betale sig at arbejde sort, og alle vil betale sin skat med glæde..
15
3,6
 Stem
Radikale Venstre - Liste B

Radikale Venstre - Liste B

Radikale Venstre går til valg på ni reformer for vores fælles fremtid.

Du kan på hjemmesiden finde alt fra partiprogram til du kan se navne og kontaktoplysninger på Radikale Venstres folketingskandidater.

Desuden kan der ske indmelding til partiet via denne hjemmeside.
17
3,8
 Stem
Socialdemokraterne

Socialdemokraterne

Dette er den officielle hjemmeside for partiet Socialdemokraterne i Danmark. Her kan du finde vores politiske udspil og debatoplæg.

Her finder du socialdemokraternes politik, som vi har formuleret den i politiske udspil på de enkelte politiske områder.

Hvis du ikke finder, hvad du søger, eller har andre spørgsmål til vores politik, er du velkommen til at sende os en henvendelse ved at benytte vores kontaktformular.
12
3,0
 Stem
Socialdemokraterne i Høje-Taastrup

Socialdemokraterne i Høje-Taastrup

Det at kunne sige ja og ikke mindst det at kunne sige, hvad det er man ønsker, er ved at være lidt af en mangel i det i øvrigt fortrinlige samfund, som vi jo faktisk har uanset om vi kigger på Danmark, eller Europa.
19
3,5
 Stem
Socialistisk Folkeparti - SF

Socialistisk Folkeparti - SF

Her kan du finde information om SFs politik. Her er pressemeddelelser, udspil, artikler, debatter m.v., alt sammen i relation til vores politik. Du kan også melde dig ind i SF!

Vi arbejder løbende på at stille så mange informationer som muligt til rådighed for dig her..
11
4,3
 Stem
Socialistiske borgere

Socialistiske borgere

1 bestemt ting handler dette om, nemlig MENNESKER. Det er dem, ja det vil sige, dig som læser med, og også dig som ikke læser med her og nu, ja, os alle sammen.

Og der nok en ting der adskiller SOCIALISTISKE BORGERE i forhold til andre partier, netop det at her ingen lokale afdelinger er, vi er 1 parti, og vi samles på nettet, hvilket gør at alle vores sager kommer til at kunne køre når det nu bedst passer det enkelte medlems mulighed for at de.
12
3,3
 Stem
Sunshine Partiet

Sunshine Partiet

Sunshine Partiet stiller op til komunalvalg i København, vil arbejde på at vi får et miljø der forhåbentlig kommer alle til gode, eks. bedre kolektiv trafik, drikke vand uden kalk.
København skal være åben for alle der vil respektere andre og sig selv..
35
3,6
 Stem
Venstre - Danmarks Liberale Parti

Venstre - Danmarks Liberale Parti

Dette er Venstres officielle hjemmeside hvor du kan finde alt fra aktuelle partiprogram, tidligere programmer samt læse alt historien bag partien Venstre.

Hjemmesiden er opbygget så du kan tage udgangspunkt i enten partien, politik eller de enkelte politikere.
9
2,8
 Stem
Venstre i Sønderborg

Venstre i Sønderborg

Venstre i Sønderborg. Venstres mål er et liberalt samfund, der bygger på frihed, frisind og fællesskab.