tilmeld link

Samfund & Politik -» Organisationer

Her samles alt fra hjælpeorganisationer til mere lokale organisationer i Danmark
45
1,2
 Stem
Dyrenes Beskyttelse

Dyrenes Beskyttelse Anbefalet webside!

Dyrenes Beskyttelse er Danmarks største og ældste dyreværnsorganisation, som blandt andet har til formål at yde hjælp til dyr i nød, arbejde for at sikre dyrs velfærd en høj beskyttelse i national og international lovgivning samt arbejde for denne lovgivning overholdes i ånd og bogstav.

Vi går ind for afvikling af brug af forsøgsdyr og samarbejder med virksomheder og organisationer med samme værdigrundlag som os..
5
4,0
 Stem
Bliv fadder - SOS Børnebyerne

Bliv fadder - SOS Børnebyerne

Bliv fadder og støt et forældreløst barn. I dag er der over 11 millioner forældreløse børn i Afrika syd for Sahara og som forældreløs har man brug for hjælp.

Din støtte til SOS-Børnebyerne kan være med til at give et fadderbarn et hjem, en familie og en uddannelse..
10
4,2
 Stem
Børn Sulter

Børn Sulter

BørnSulter er en hjælpeorganisation, som har til formål at hjælpe denne verdens svageste: børn som lever på kanten mellem liv og død. Disse børn lever i sult og ekstrem fattigdom. På trods af, at der er rigeligt mad til alle i verden, dør stadig 5.6 millioner børn af sult om året.
Din støtte går direkte og ubeskåret til de nødlidende børn. Hver en krone tæller, når det g.
12
4,1
 Stem
Copenhagen Institute

Copenhagen Institute

Centret er en uafhængig og ikke-partipolitisk tænketank, der arbejder på at fremme den personlige frihed, den frie markedsøkonomi og det åbne samfund. For at fremme vores vision om et rigere og friere Danmark søger vi at påvirke den offentlige opinion herunder politiske beslutningstagere samt andre meningsdannere.
5
4,0
 Stem
Dansk Skovforening

Dansk Skovforening

Skovbrugets brancheorganisation. Dansk Skovforening arbejder for at fremme danske skov- og naturejeres erhvervsmæssige og faglige interesser og ejernes muligheder for at bevare og udvikle naturværdier..
3
3,0
 Stem
De Jura Studerendes Retshjælp

De Jura Studerendes Retshjælp

De Jura Studerendes Retshjælp er en frivillig organisation af jurastuderende ved Syddansk Universitet i Odense, der tilbyder gratis retshjælp til private enten telefonisk eller pr. e-mail. Se flere oplysninger på hjemmesiden.
1
4,0
 Stem
DEH - europeanhouse.org

DEH - europeanhouse.org

DEH er en non-profit humatær forening. DEH er en organisation, der kommer til, når nødhjælpen stopper eller de offentlige systemer ikke slår til pga. kasse- og diagnosetænkning, når der skal laves "skæve" løsning for at give muligheder for liv! Og ikke bare overlevelse. Vi arbejder med projekter i Danmark og internationalt - især i postkommunistiske landde.deh er medlemsbaseret..
8
3,9
 Stem
Dyrenes SOS

Dyrenes SOS

Hvad er Dyrenes SOS?
Dyrenes SOS er en dyreværnsorganisation hvis formål er, at forbedre vilkårene for gadedyr i udlandet, som ofte lever en meget kummerlig tilværelse.
Gennem ABC programmer (animal birth control), foretager vi behandling, neutralisering, mærkning samt rabiesvaccination af hunde- og kattepopulationen i udvalgte områder.
Derefter bliver dyrene genudsat i lokalområdet, hvor de vil blive passet af lokale foderværter.
Ti.
3
4,0
 Stem
FDM

FDM

FDM er danmarks største forbrugerorganisation. Foreningen er en tværpolitisk organisation, der taler bilismens sag. Ikke for bilismens egen skyld, men ud fra en erkendelse af, at bilen er et nødvendigt værktøj for at få arbejds- og familielivet til at hænge sammen og dermed også en af forudsætningerne for fortsat vækst i samfundet..
5
3,6
 Stem
Håndværksrådet

Håndværksrådet

Håndværksrådet kæmper for at sikre små og mellemstore virksomheder de bedste betingelser for at drive virksomhed. Hver dag året rundt.
Sammen med vores medlemmer skaber vi debat om emner som fx selvstændighedskultur, innovation, vækst og udvikling, erhvervsbeskatning og skattestruktur, adgang til finansiering, erhvervsuddannelser og meget andet..
19
3,9
 Stem
Infonor | fokus på urfolk i Rusland

Infonor | fokus på urfolk i Rusland

INFONOR er en nonkommerciel demokratisk medlemsforening med fokus på urfolk i Rusland. INFONORs primære opgave er projektarbejde og oplysning om de russiske urfolks situation.
På INFONORs hjemmeside er der etnografiske beskrivelser af de enkelte urfolki Rusland, boganmeldelser, projektbeskrivelser, beskrivelser af samfund og kultur: kunst, litteratur, madopskrifter, Knud rasmussen og den 5. Thuleekspedition samt INFONORs tidsskrifter i PDF-format..
3
3,7
 Stem
Lions Frederiksund

Lions Frederiksund

Lions Fredeerikssund er en lokal afdeling af en verdensorgination som bygger på at arbejde humanitært i et fællesskab, hvor den enkelte bruger af sin fritid og sine evner på at hjælpe, hvor der er behov for hjælp, på vore hjemmeside fortæller vi om hvem vi er hvordan vi skaffer penge og hvad vi gør for at hjælpe..
3
3,7
 Stem
Mangfoldighed i Arbejdslivet

Mangfoldighed i Arbejdslivet

Vi skal have frihed til forskellighed. Og det forudsætter, at der er lige muligheder for alle - uanset forskelle. EU og Danmark har indført nye regler, der skal fremme mangfoldighed og sikre lige muligheder for alle på arbejdspladsen. Tjek om din arbejdsplads giver frihed til forskellighed..
5
4,0
 Stem
Skilsmisse raad.dk

Skilsmisse raad.dk

Skilsmisse raad.dk er en del af Institut for Krisehåndtering, og vi er specialiserede i at give dig den helt rigtige rådgivning omkring skilsmisse.
Vores første mål er at hjælpe dig på vej til at undgå en skilsmisse.

Er dette ikke en mulighed, får du adgang til masser af informationer, skemaer og opgaver, som skal gennemføres, for at du får en vellykket skilsmisse..
9
3,9
 Stem
SOS-Børnebyerne

SOS-Børnebyerne

SOS-Børnebyerne er verdens største private humanitære børneorganisation.

SOS-Børnebyerne giver forældreløse og forladte børn et trygt hjem og skolegang i 457 børnebyer, mens børnebyernes lokalsamfund udvikles gennem SOS-Børnebyernes børnehaver, skoler, læge-klinikker, socialcentre eller nødhjælpsprogrammer.

Cirka én million børn og deres familier får hjæl.
2
4,5
 Stem
Wonderful Copenhagen

Wonderful Copenhagen

Wonderful Copenhagen er hovedstadens officielle kongres- og turismeorganisation. Hotelguide med hotelbooking og turistinformation om hoteller og overnatning i København. Få også informationer om diverse forlystelser, seværdigheder og restauranter..