tilmeld link

Samfund & Politik -» Samfundskritik

911 Truth i 11. time

Kritik af de amerikanske myndigheders konspiratiosteorier omkring 11. september. 11/9 Folkebevægelsens platform i Danmark.
Ingeniører, akademikere, brandmænd og andre fagfolk samt civile opfordres til at stå frem med navn og billed.


Søgeord: 911 truth, 11. september, Krigen mod terror, terror, krig, Al Qaeda
Tilføjet d.
Kategori: Samfund & Politik » Samfundskritik
Vurderet: 911 Truth i 11. time
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 3,8 ud af 5 - baseret på 27 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

27
3,8
Stemmer:911 Truth i 11. time Link er blevet vurderet 3,8 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
Kommentar af: Chrissy Weisgard, d.25-02-2009, kl.20:12
i11time.dk er et fantastisk vigtigt forum, for at information kan formidles om begivenhederne omkring den 11 september 2001, Viden og information som er blevet fortiet i mainstream media har mulighed for at blive delt og diskuteret! Tak til i11time.dk!!!
Kommentar af: Allan Øland Andersen, d.25-02-2009, kl.20:23
www.i11time.dk er en utroligt fed side som åbner døren til sandheden om 11 september angrebene. Siden er meget seriøs og kan kun anbefales. Opfordrer alle til at tage en ''kigger'', det kan kun gå for langsomt.
Kommentar af: Josef Hanji, d.25-02-2009, kl.22:21
Jeg kan kun anbefale det her forum, til en start til at søge yderligere information om 11. september 2001. Her er der nu over 200 brugere og skeptiske danskere over for den officielle 9/11 forklaring, der i fællesskab graver de ting frem af relevans, som de danske statsstøttede medier ikke tør printe. Der ligger en dyb seriøsitet bag, at man med navn, billede, arbejde m.m. vælger at stå frem offentligt og erklære, at man efter nærmere undersøgelse, ikke længere tror på historien med de 19 flykaprere, og at man derfor ønsker en ny undersøgelse.
Kommentar af: Torben Laurberg, d.30-03-2009, kl.17:56
Imperier har altid anvendt falsk flag operationer som indledning til krig for egen vindings skyld.

Det er ikke noget nyt.

''Falsk flag operation'' er klassisk. Så klassisk og helt naturligt for imperier som snue for os om vinteren, at der ikke er anledning til forbavselse, endsige forskrækkelse.

Vi kan jo bare nævne falsk-flag-klassikere som Kejser Nero i det gamle Rom, Den Spansk-Amerikanske Krig, Episoden i Manchuriet, Hitlers Rigsdagsbrand, Den Falske Invasion i Gleiwitz, Myten om Pearl Harbor,
Den israelske terrorist celle afdækket i Egypten, Operation Northwoods, Gulf of Tonkin etc. etc.

Skulle hændelserne, der den 11. september 2001 besejrede fysikkens mest elementære love og resulterede i to angrebskrige, være undtagelsen?
Nej vel.

Og mon ikke mistanken styrkes yderligere efter at have hørt Dr. Niels Harrit fortælle om Bygning 7.

Desværre fortrængte forfærdelsen fornuften hos mange af os den 11. september 2001 og flere år frem.

For ved falsk flag operationer fortrænges fornuften af forfærdelsen.

Flere af os troede blindt på, hvad vore ledere og mainstream-medierne fortalte os. Og stadig fortæller os.

Derfor glædeligt at se endnu en skeptiker stå frem og kræve en uvildig og tilbundsgående undersøgelse af ''9/11''. Det er ikke sket.

9/11 Kommissions-rapporten, som ene og alene blev til efter et stort pres fra efterladte, endte som en hvidvaskningsrapport, hvorfor Folketinget hurtigst muligt bør bryde tavsheden og på vegne af Danmark''s befolkning samvittighedsfuldt kræve en uvildig og tilbundsgående undersøgelse af ''9/11''.

Må vore folkevalgte på tinge trodse al frygt for marginaliserende latterliggørelse og på tværs af partiskel finde sammen i denne livsvigtige sag. I USA er der både Republicans og Democrats, som ønsker dette.

Må jeg anbefale den tysk producerede og grundige 9/11 dokumentarfilm ''911 False Flag'' - med bl.a. den tidligere tyske forsvarsminister Andreas von Bülow.

Vi får at vide, vi kæmper en krig mod terror, og at terrorister hader os for vores frihed. Hvis dette er tilfældet, hvorfor fjerner vore ledere så flere og flere friheder hver dag?

Men ak, der er "Stadig ingen Svar", som ny dansk 9/11-bog af Tommy Hansen da også hedder. Og som flere fra www.i11time.dk personligt har foræret i gave til Folketinget.

Når kejseren er uden klæder, kræver det selvbeherskelse og mod at stå frem og sige: Kejseren er uden klæder.

Inviter gerne 9/11-skeptikere til Brian Fløe''s site, www.i11time.dk

Skriv en kommentar omkring websiden: 911 Truth i 11. time
Dit Navn:
Validering: 10 + 6 =
Kommentar:



Relaterede links:

Danmarks Løver


Danmarks Løver - modstandsbevægelsen mod Dansk Folkepartis besættelsesmagt: Ressourcesamling og inspiration til kritik af den ensretning, som

VerdenVersion2


Der er en anden side af virkeligheden. Det vil du finde ud af når du kigger på denne side.
Fyldt med spændende links om hvordan og af hvem

Hedegaard


Hedegaard er en blog med et liberal-konservativt udgangspunkt, som blogger om politik og økonomi. Fokus er på aktuelle emner, men der vil også