tilmeld link

Samfund & Politik -» Foreninger

PTSD foreningen

PTSD Foreningen er en landsdækkende forening for mennesker med PTSD, deres pårørende og frivillige, som ønsker at støtte PTSD-ramte.

Foreningen arbejder for at udbrede kendskabet til PTSD og forbedre vilkårene for PTSD-ramte og pårørende. Foreningen henvender sig ikke til nogen speciel fag- eller samfundsgruppe. Den er for alle med PTSD uanset årsagen, samt alle andre med en interesse indenfor PTSD. I Danmark er der meget lidt fokus på, at mange mennesker lider af PTSD. De ramte og deres pårørende fortjen¬er opmærksomhed og bedre støtte.

Foreningen vil forbedre livskvaliteten for PTSD-ramte og disses pårørende gennem øgning af den politiske opmærksomhed mht. behandling af PTSD.

Foreningen vil etablere et åbent og upartisk rum, hvor alle med interesse for eller erfaring med PTSD kan dele viden og oplevelser. Foreningen arbejder for at oprette lokale støttegrupper for såvel brugere som pårørende.
Foreningen vil arbejde for indsamling af relevant viden og forskning og gøre denne tilgængelig for både brugere og behandlere.


Søgeord: PTSD, PTSS, posttraumatisk stress disorder, posttraumatisk stress syndrom, posttraumatisk
Tilføjet d.
Kategori: Samfund & Politik » Foreninger
Vurderet: PTSD foreningen
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 3,9 ud af 5 - baseret på 8 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

8
3,9
Stemmer:PTSD foreningen Link er blevet vurderet 3,9 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
Kommentar af: Freja Berg, d.05-11-2012, kl.18:54
Har en bror der lider af ptsd i slem grad. Problemet er at han ikke er fyldt 18 endnu (17 år). Kan han stadig deltage i denne forening sammen med mine forældre?
På forhånd tak

Skriv en kommentar omkring websiden: PTSD foreningen
Dit Navn:
Validering: 7 + 4 =
Kommentar:Relaterede links:

Culture of Trust


Culture Of Trust er et initiativ, der har til formål at dæmme op for Frygtens kultur, som i stort omfang har sat dagsordenen efter 11. september 200

Forældreforeningen Kirkebæk


Forældreforeningen Kirkebæk er en frivillig forening af forældre til børn med multiple funktionsnedsættelser. Foreningen er stift

Det danske hus - Hjælp de ældre i Rumænien


Under ferieophold i Bagaciu, Rumænien blev en gruppe Danskere opmærksomme på mangelen på plejehjem til enlige der ikke længere kan